JOYFUL ONDERNEMEN

Wil je alvast een voorproefje?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het voorwoord geschreven door Jorgen Raymann!

 

We respect your email privacy

Welkom bij Joyful Ondernemen

 

Joyful Ondernemen ligt sinds juni in alle boekwinkels in Nederland. Je mag natuurlijk jouw exemplaar op deze website bestellen, dan krijg je een leuk persoonlijk extraatje.

Je kunt hier Joyful ondernemen bestellen!

Joyful Ondernemen - Sentini Grunberg

Joyful Ondernemen gaat over het met plezier najagen van je doelen en dromen. We zijn vaak zo gefocust op het bereiken van ons einddoel, dat we onderweg ernaartoe weleens vergeten te genieten. Om de dingen te doen die je echt belangrijk vindt en te genieten van iedere stap moet je echt joyful ondernemen. Het maakt niet alleen de reis zo veel plezieriger, het vergroot ook nog eens de kans dat je het doel bereikt of je droom waarmaakt.

Het boek Joyful Ondernemen is bestemd voor the next generation of entrepreneurs: (jong)volwassenen die zich aan het oriënteren zijn op ondernemerschap. Ook zzp’ers en ondernemers die al langer actief zijn kunnen inspiratie uit het boek halen.

  • Ben je ambitieus,
  • Merk je dat je veelal gefocust bent op het bereiken van doelen en najagen van dromen, maar onvoldoende geniet van de weg ernaartoe.

 

Koop HIER het boek Joyful Ondernemen! 

Radio interview- New Business Radio
Foto Jan Magazine
Artikel over Joyful Ondernemen in de JAN  (februari editie)
AUP Zomeraanbieding
Joyful Ondernemen, zomeraanbieding Amsterdam University Press
in de zomeraanbieding AUP
Joyful Ondernemen, zomeraanbieding Amsterdam University Press
 

“Het is zoveel leuker als de stappen, onderweg naar je doel of droom, jou voldoening en plezier geven. En omdat je meer plezier hebt, vergroot het ook nog eens de kans dat jij je doel of droom daadwerkelijk waarmaakt” 

In deze vlog ben ik in Los Angeles op een workvacation voor het schrijven van mijn boek Joyful ondernemen. Joyful ondernemen gaat over het met voldoening ondernemen en het omarmen van je hoogte- en dieptepunten tijdens je ondernemersreis.

Hierbij mijn vlog over How To Start Writing a Book. Dus als je zelf een boek wilt schrijven inspireer ik je in dit filmpje om de eerste stappen te nemen. 

Op 28 november j.l. tekende ik mijn eerste boekendeal bij de uitgever Amsterdam University Press. In deze video (Engels) deel ik mijn eerste reactie!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf geïnspireerd met nieuwe vlogs en acties rondom Joyful ondernemen.

 

We respect your email privacy