MASTERCLASSES

Sentini-Grunberg-slider-1-by-Nourmedia

I give masterclasses about Public Speaking, Online Video Marketing, Networking and my book Joyful Ondernemen. The masterclasses are in Dutch. On request we organise masterclasses in English.

Sentini Grunberg is medisch biologe, maar ontdekte al snel haar passie voor het podium toen ze als achtergronddanseres optrad met onder ander Birgit Lewis, Gerard Joling, The Harlem Globetrotters en Dancehall artiest Sean Paul. Vanuit 15 jaar podiumervaring, in combinatie met ruim 8 jaar lezingen geven voor corporates, zoals Accenture, Rabobank, Cisco en Ordina, heeft zij zichzelf en haar business op de kaart weten te zetten. Ze spreekt regelmatig voor zalen van 20 tot 1000 man en heeft events georganiseerd en gepresenteerd met onder andere Koningin Maxima en minister president Rutte als gasten. Sentini is jaarlijks dagvoorzitter op de Dag van de ZZP’er (±1000 deelnemers) en heeft afgelopen jaar samen met Paul Laseur fCNLEADS gepresenteerd.

MASTERCLASS PUBLIC SPEAKING

Met deze Masterclass Public Speaking inspireert Sentini je graag om te spreken voor publiek. Het is haar passie en zij deelt graag de sprankeling, de energie en voldoening die het spreken haar biedt. Wil je meer weten? Sentini heeft een aantal artikelen staan op haar blog. Je kunt ook videomateriaal bekijken en je abonneren op haar youtube kanaal. Wil jij ook sprankelend en ontspannen op het podium staan als spreker? Meld je aan!

MASTERCLASS ONLINE ZICHTBAAR MET VIDEO

In deze masterclass leer jij je bedrijf online zichtbaar te maken met videos. Wellicht denk je: moet ik dan zelf met mijn gezicht voor de camera? Dat mag, maar hoeft niet! Er zijn veel verschillende manieren om met video zichtbaar te zijn, je kunt op eenvoudige wijze video’s maken die inhoud hebben en jouw boodschap overbrengen zonder persé in beeld te zijn. Beide manieren komen aan bod op deze trainingsmiddag.

MASTERCLASS JOYFUL ONDERNEMEN

Joyful Ondernemen gaat over het met plezier najagen van je doelen en dromen. We zijn vaak zo gefocust op het bereiken van ons einddoel, dat we onderweg ernaartoe weleens vergeten te genieten. Om de dingen te doen die je echt belangrijk vindt en te genieten van iedere stap moet je echt joyful ondernemen. Het maakt niet alleen de reis zo veel plezieriger, het vergroot ook nog eens de kans dat je het doel bereikt of je droom waarmaakt.

Heb je vragen over mijn masterclasses? Stuur dan een email naar: info@sentinigrunberg.com.