MASTERCLASS PUBLIC SPEAKING

Met deze Masterclass Public Speaking inspireert Sentini je graag om te spreken voor publiek. Het is haar passie en zij deelt graag de sprankeling, de energie en voldoening die het spreken haar biedt. Wil je meer weten? Sentini heeft een aantal (sprekers) artikelen staan op sentinigrunberg.com. Je kunt ook videomateriaal bekijken en je abonneren op haar youtube kanaal. Wil jij ook sprankelend en ontspannen op het podium staan als spreker? Meld je aan!

We behandelen de volgende vragen:

  • Waarom is spreken voor publiek goed voor je business (en personal brand)
  • Hoe spreek je met charisma?
  • Hoe overwin je plankenkoorts?
  • Hoe kun jij je het best voorbereiden op het geven van een lezing of workshop?
  • Hoe wordt je geboekt als spreker?

Ga naar huis met:
– Een winnend sprekers format
– Een goede balans tussen ‘content en energizers’
– Tips om spreken voor publiek om te zetten in het vergroten van je (online) bereik

More Masterclasses

MASTERCLASS ONLINE ZICHTBAAR MET VIDEO

In deze masterclass leer jij je bedrijf online zichtbaar te maken met videos. Wellicht denk je: moet ik dan zelf met mijn gezicht voor de camera? Dat mag, maar hoeft niet! Er zijn veel verschillende manieren om met video zichtbaar te zijn, je kunt op eenvoudige wijze video’s maken die inhoud hebben en jouw boodschap overbrengen zonder persé in beeld te zijn. Beide manieren komen aan bod op deze trainingsmiddag.

MASTERCLASS JOYFUL ONDERNEMEN

Joyful Ondernemen gaat over het met plezier najagen van je doelen en dromen. We zijn vaak zo gefocust op het bereiken van ons einddoel, dat we onderweg ernaartoe weleens vergeten te genieten. Om de dingen te doen die je echt belangrijk vindt en te genieten van iedere stap moet je echt joyful ondernemen. Het maakt niet alleen de reis zo veel plezieriger, het vergroot ook nog eens de kans dat je het doel bereikt of je droom waarmaakt.

Heb je vragen over mijn masterclasses? Stuur dan een email naar: info@sentinigrunberg.com.