MASTERCLASS JOYFUL ONDERNEMEN

Joyful Ondernemen gaat over het met plezier najagen van je doelen en dromen. We zijn vaak zo gefocust op het bereiken van ons einddoel, dat we onderweg ernaartoe weleens vergeten te genieten. Om de dingen te doen die je echt belangrijk vindt en te genieten van iedere stap moet je echt joyful ondernemen. Het maakt niet alleen de reis zo veel plezieriger, het vergroot ook nog eens de kans dat je het doel bereikt of je droom waarmaakt.

In deze masterclass zal ik jullie persoonlijk een kijkje geven in mijn leven als ondernemer en de reis die ik heb gemaakt tijdens het schrijven van dit boek. De masterclass Joyful ondernemen is een interactieve sessie waarbij er ook veel genetwerkt wordt met gelijkgestemden en je aan het eind met veel energie de deur uit gaat!

De volgende vragen komen aan bod:

  • Wat betekent joyful ondernemen voor jou?
  • Hoe stel je haalbare doelen?
  • Hoe jaag je jouw dromen en doelen met plezier na?
  • Hoe blijf je geïnspireerd terwijl het soms tegenzit?
  • Hoe kan jij je ondernemerschap met nog meer voldoening invullen?

Ga naar huis met:

– Een gesigneerd exemplaar van het boek Joyful Ondernemen

– Tips over hoe je het beste uit jouw werkt haalt

– Energie en inspiratie om jouw doelen en dromen te bereiken

Meer over mijn boek Joyful Ondernemen

More Masterclasses

MASTERCLASS PUBLIC SPEAKING

Met deze Masterclass Public Speaking inspireert Sentini je graag om te spreken voor publiek. Het is haar passie en zij deelt graag de sprankeling, de energie en voldoening die het spreken haar biedt. Wil je meer weten? Sentini heeft een aantal artikelen staan op haar blog. Je kunt ook videomateriaal bekijken en je abonneren op haar youtube kanaal. Wil jij ook sprankelend en ontspannen op het podium staan als spreker? Meld je aan!

MASTERCLASS ONLINE ZICHTBAAR MET VIDEO

In deze masterclass leer jij je bedrijf online zichtbaar te maken met videos. Wellicht denk je: moet ik dan zelf met mijn gezicht voor de camera? Dat mag, maar hoeft niet! Er zijn veel verschillende manieren om met video zichtbaar te zijn, je kunt op eenvoudige wijze video’s maken die inhoud hebben en jouw boodschap overbrengen zonder persé in beeld te zijn. Beide manieren komen aan bod op deze trainingsmiddag.

Heb je vragen over mijn masterclasses? Stuur dan een email naar: info@sentinigrunberg.com.